Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

sâmbătă, 31 iulie 2010

Mare ti-e gradina , Nuti !

  Udrea , dupa gafa , printre alte sute , pe care ai facut o cu cacatul ala de frunza pe care ar trebui sa ti-o pui tu la cur atunci cand iesi goala din dusul primului betiv al tarii , eu zic sa te gandesti bine la logo ul pe care il alegi ! Pentru asta , am facut eu un studiu de piata , m-a costat efort si un Nestea la jumate , nu 890 de mii de euro , pentru a stabili un lucru . Pe cine doriti ca  logo al brandului de tara ? Iata rezultatele , draga papusa gonflabila :

1. Dorin Cocos 45 %













2. Babi Minune     33 %













3. Louis Vuitton          20 %


















Un procent de 2 % din respondenti l-au ales pe Nicolae Guta , Fernando de la Caransebes , Elena Basescu sau Bercea Mondialu' .



Votantii au decis , sa ascultam vocea poporului !!!! Sunt cei  care v-au votat , de ce n-am face asta ?Udrea , cum ramane  ?!













P. S . Nu ne insulta inteligenta si nu ne face de ras spunand ca avem traditii comune cu chinezii , te rog . Sau tu cand iti bei ceaiul dimineata aduce a tuica !?






by Csender

Un comentariu:

Ce zici?