Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

joi, 15 iulie 2010

Daminuta la Milan

Update : Diseara scriu despre "relatia" dintre mine si tara natala , si doua laturi total opuse ! Plecaciuni !


Cand am vazut acest titlu in presa sportiva , imediat am dat search pe "goagal" sa aflu in ce zona e Milan ,Floreasca , Dorobanti , Decebal...!? Marea mi a fost surpriza sa aflu ca este vb despre clubul de fotbal din orasul Milano , mare AC , club la care au evoluat jucatori precum Gullit , Van Basten , Baresi etc. M am gandit apoi ca poate manager general a fost numit Sexy-Braileanca si asa s-ar fi explicat mutarea.

Iar ma uit la titlu , iar imi aduc aminte de scandarile pline de sarcasm ale galeriei dinamoviste si la zambetele protagonistului nostru care se simtea magulit de niste ironii rautacioase , el crezand probabil ca sunt cuvinte de lauda la adresa tatuatei sale persoane .

Apropo !! L-ati vazut pe Daminuta ? Deci asa ceva !??? Omu' asta isi pune poze pe hi5 ca un cocalar desavarsit ce este , si le comenteaza singur gen"eu la nationala , sunt bine , nu?:D" isi tatueaza lucruri doar pt a si umple mana neintelegand o clipa ce reprezinta respectivul tatuaj si cireasa d pe tort , a fost combinat si el cu Andreea Tonciu , aceasta iubita de fotbalist prin excelenta , o rampa de lansare in adevaratul sens al cuvantului , dar la ea voi reveni ceva mai tz .

Foarte probabil ca cei de la Milan au vazut si continuarea pozei in care Daminuta ridica mainile si isi lasa barbatia la vedere , si au fost impresionati , pt ca altfel nu mi explic cum poti sa cumperi un jucator care nu cred ar face fata la Prefabricate Modelu sau la Rova Rosiorii de Vede .

Acest Don Juan devorator de dudui cu sanii cat pepenii si creierul cat nuca a avut sanse de a-si demonstra talentul , dar el a ales sa evolueze mai mult in cluburile din Capitala decat pe terenul de joc . Mai grav e ca are in jur de 20 d ani si cariera sa fotbalistica se poate sfarsi subit , pt ca la asta se va ajunge , iar el altceva in afara de a da cu piciorul in minge si a ciocni un pahar de sampanie cu RedBull(wtf??) nu stie sa faca .

In acel moment , cele din categoria speciei "Andreea Tonciu" , isi vor intoarce privirile catre alti potenti sponsori si investitori dispusi sa pompeze bani in posterioarele lor pline de celulita si in buzele manjite de ...ruj, lasandu-l pe Casanova de HI5 cu ochii in soare si cu corpul acoperit de tatuaje care nu prea se potrivesc cu viata anosta , lipsita de stralucire a "fostului" fotbalist in varsta de 20 si ceva de ani .

In acelasi context , nu m ar surprinde sa vad in curand titluri de genul:

-Pulhac , dorit de FC Liverpool !
-Mitea la Real Madrid!
-Hristu Chiacu -noul numar 10 de la Fc Barcelona ! s.a.m.d

P.S . Am oarecare rezerve la nereusita ca jucator de fotbal a lui Nicolae Mitea . El e acum intr o relatie stabila cu Andreea Tonciu care are darul de a resuscita fotbalisti atunci cand opinia publica ii considera "morti" . Stimabila chestie cu sani si cur se pare ca are aptitudini de antrenor in ceea ce priveste fotbalistii care trec prin perioade dificile . Pt asta propun ca , imediat dupa ce termina cu Nicky"baiat misto" sa se cupleze cu Ronaldihno , Cr Ronaldo , Messi sau Cannavaro care au avut evolutii sterse la acest Mondial . Si mai propun ceva , Andreea Tonciu for President !!!!!!


by Csender

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?