Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

marți, 20 iulie 2010

Scrisoare deschisa cocalarului din conducerea lui Dinamo


Mai Cristi Borcea ,

As vrea sa se consemneze ca iti vorbesc aici in calitate de iubitor si sustinator al unui club care m-a facut sa rad si sa plang deopotriva, al unui club care i-a dat lumii pe iDumitrache, Dinu , Orac , Raducioiu , Lupescu , Mateut si lista poate continua , al unui club ale carui culori le port deseori pe tricou si intodeauna in suflet. , al unui club care a deschis drumul echipelor romanesti catre gloria europeana , dar si al unui club care i-a scos in prim-planul societatii pe unii ca Vasile Turcu , Ioan Becali si ca tine , parvenitule , pentru ca , nu i asa , fiecare padure isi are uscaturile .

Faptul ca te imbraci ca unul de la Globus in combinatii tipatoare de rosu si alb nu te face "caine pana la moarte" , iar masina alba in combinatie cu tapiteria rosie te face sa pari doar un bufon frustrat adaptat perfect mocirlei in care ne scaldam.

De cand iti permiti tu , Borcea , sa vorbesti de desfiintare aici ? Am crezut ca faci diferenta intre Crimbo Gas si Dinamo Bucuresti, dar vad ca ai acelasi apucaturi de golano-bisnitar , preluate de la cei carora le datorezi intr o mare masura succesul si se pare ca nu numai , fratii Becali . Ca sa desfiintezi tu Dinamo , se presupune ca tu l-ai creat , iar tu , Borcea , singurul lucru pe care stii sa l creezi , e fumul din trabucul urat mirositor care aduce a rahat intr o poza celebra .

N –ai vrea tu , Borcea , sa vorbesti despre desfiintarea lui Dinamo si lui Augustin , Lucescu sau fratilor Nuweliller , n-ai vrea tu , Borcea sa le spui opinia asta si suporterilor care au fost pe 23 august la victoriile cu Hamburg sau Inter Milano , n-ai vrea tu , Borcea sa ii amentinti pe Dumitrache sau Catalin cu treaba asta … ? Si daca ma gandesc mai bine la cei din urma si la mizera ta persoana , poate ca tu , Borcea , erai cel de care trebuia sa vb la trecut .


P.S. Sustin si miscarea adevaratilor stelisti care cer indepartarea oierului de la echipa favorita . Chiar daca suntem rivali , trebuie sa luptam impotriva rebuturilor impreuna . Viermii nu au ce cauta in sportul romanesc , asta daca mai vrem sa respiram un aer cat de cat curat .




by Csender

Un comentariu:

  1. da ma , scrii.. mai mult sincer decat captivant asa. nu te sfii , incearca niste banciuisme , niste tolontanisme , niste astea.

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?