Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

luni, 12 iulie 2010

Can-Can, senzatii tari din 1964


Am tot auzit scandaluri cu vedete, fotbalisti, actori, actrite, oameni de afaceri sau simpli bagatori de seama ajunsi vedete peste noapte. Toate acestea sunt mereu prezentate cu lux de amanunte de Can-Can, in principiu, si nu numai. Azi am stat si m-am gandit cum ar fi aratat ziarul Can-Can daca ar fi existat acum zeci de ani cu scandaluri intre artistii de la acea vreme, cu divorturi, cu paparazii securisti si comunisti. Se faceau multe porcarii si prostii si pe vremea aia, sunt convins, dar ramaneau intre ei. Cred ca toti care faceau cate o nebunie erau bucurosi si norocosi ca nu existau cei de la Can-Can.
Cum ar fi fost prin '76 sa mergi la chioscul de ziare, sa ceri un " Can-Can" si sa vezi pe prima pagina "DEM Radulescu a fost surprins in jurul orei 5 dimineata parasind localul Melodi in compania cantaretei Margareta Paslaru. Din sursele paparatilor nostri actorul era sub influenta alcoolului si avea un comportament indecent. Acesta a pornit din senin un scandal de proporti cu bodygarzii localului, fiind calmat intr un final de artista Margareta Paslaru, aceasta fiind o cunostinta mai veche si chiar amanta unuia din bodygarzi." Desigur in josul paginii am fi putut gasi de data aceasta un scandal din sport, mai exact din fotbal: "Fotbalistul Nicolae Dobrin este anchetat in cazul "papornita". Acesta este banuit ca ar fi adus in vestiarul celor de la Corvinul Hunedoara o papornita cu 500 de lei, bani care i-ar fi luat jucatorii Corvinului pentru a nu isi apara corect sansele in meciul cu F.C. Arges."
La pagina 5 am fi putut vedea poza sexy a unei pustoaice de 19 ani (fosta pioner) care mai tarziu ar fi devenit asistenta in show-ul matinal "Neata cu Arsinel si Calinescu (Puiu)". In finalul tabloidului se putea citi horoscopul prezentat de Neti Sadu, ca sigur traia si pe vremea aceea iar in zilele de azi isi ascunte adevarata varsta iar pe ultima pagina meteo cu Mirabela Dauer in lenjerie intima.
Intr-o alta editie ziarului Can-Can, prin '78 sa zicem, probabil am fi putut afla despre aventura nocturna pe care a avut-o Jean Constantin impreuna cu doua pitipoance la acea vreme si anume Angela Similea si Corina Chiriac; "Paparatii nostri i-au surprins intr-o garsoniera din centrul capitalei intretinand un menage a troi de zile mari"."Poze in exclusivitate cu actul sexual al artistilor (ca pe vremea aia toti erau artisti, nu vedete ca acum) numai in nr. de maine alaturi de suplimentul Scanteia" ar fi scris ziaul la acea vreme.
Si prin anii '80 cica ar fi fost ceva scandaluri, pe la Cenaclul Flacara actual Megastar (sau "The X factor" prin strainatate). Scandaluri intre Paunescu si alti interpreti pe tema plagiatului sau mai rau, la acea vreme ziarul Can Can probabil ar fi nascocit un scandal de proportii intre Paunescu si o tanara debutanta la cenaclu, care il acuza de viol si proxenetism. Evident si de aici paparatii Can Can ar avea poze din timpul violului. La cat de spontani si agili sunt ziaristii si fotografii Can Can sigur ar fi reusit in acele timpuri sa i surprinda si pe Alexandru Arsinel si Stela Popescu in tandreturi la un sirop de capsuni la renumita, la acea vreme, sifonarie din colt cu Dorobanti.
Desigur peste 20 de ani cand tehnologia o sa fie extrem de avansata, probabil cei de la Can Can vor avea posibilitatea sa ne dezvaluie si de cate ori se caca vedetele intr-o zi dar nu asa simplu ci detaliat; tare, moale, stricat la stomac. Sau ce fel de lenjerie intima poarta fiecare in parte si de cate zile.
Eu unul sunt uimit de cat inventivi sunt acei oameni, de cat de repede actioneaza si cat de spontani sunt paparatii lor. Au un talent si o imaginatie iesita din comun si reusesc tot timpul sa faca, vorba zicalei romanesti, din cacat bici.
Pe curand, DaN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?