Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

luni, 12 iulie 2010

Exercitiu de imaginatie

Ca sa ramanem in zona pe care coechipierul ne-a propus-o , a imaginatiei , hai sa facem un astfel de exercitiu si sa introducem in freaky-showrile noastre de toate zilele ar vedetele secolului trecut :


- pe GSP TV , in direct cu Cristian Topescu si Cornel Pumnea , se afla prin telefon Valentin Ceausescu care il injura de morti pe Ministrul de Interne pentru simplu fapt ca acesta sustine Dinamo, dupa care se plange ca Bumbescu si Balint au fost prinsi la o carciuma dupa ora 24 00. In acelasi show , se mai dezbate problema bombei-sexy a lui Lacatus care a fost prinsa intr un local cu specific popular sarutandu-se cu foc cu solistul Ion Dolanescu . Interlopi nu existau ca s-ar fi sarutat si cu unul din ei .

- ora 23 00 Capatos senior show Dobrin "mondenul ' tine capul de afis pentru ca se incapataneaza sa se culce cu femeile creatorilor de costume populare din acea vreme dar si cu nevestele catorva coechipieri de la nationala . Acesta este de fapt si motivul pt care Nicu nu prinde Mondialul din Mexic .

-Rai da' Buni prezentata de Florin Piersic , asisenta cu cracii dezveliti Corina Chiriac , invitat Cristian Tantareanu, ca si astazi , un tanar om de afaceri , dorobantist , isi prezinta ultima masina de fite , un Oltcit Club cu motor pe benzina . Se pare ca va face furori in fiecare sambata in parcare la Melody iar pitipoance precum Maria Carneci sau Margareta Paslaru vor fi innebunite la vederea bolidului tanarului miliardar.

-DD senzational !! Adrian Paunescu si Tatiana Stepa in dosarul " Cocaina pentru Vipuri" . Alaturat sondaj : Credeti ca Adrian Paunescu a scris vreo poezie sub influenta stupefiantelor ?


-Povestiri de noapte : Rodica Popescu ,care inca nu era Bitanescu, isi face un ultim tatuaj "D G " pe mana stanga . Lumea mondena este in freamat , nimeni nu stie de la ce vin cele doua initiale . Tanara dansatoare din Melody recunoaste ca tatuajul este in cinstea junelui de Dorobanti, Dinica Gheorghe . In respectiva emisiune concerteaza trupa Pasarea Colibri .

by Csender

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?