Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

marți, 27 iulie 2010

Popa prostu'

Blogul asta putea foarte bine sa se numeasca si “dinCola-nFanta”. Subiectele se schimba constant aici. Iar mie imi place chestia asta.

Pentru ca pe aceasta pagina vorbim chiar despre tot, despre orice, astazi am ales sa-mi exprim parerea vis-à-vis de stirile ,tot mai dese in ultima vreme, in care subiect principal sunt preotii sau persoanele care fac parte din domeniul religiei, credintei, cei care-L slujesc pe Dumnezeu (sau cel putin asta ar trebui sa fie menirea lor pe Pamant).

Totul a pornit de la o stire conform careia, D-nul Cristi Tabara, omul ala de manca Duminica pana crapa si apoi ne citea din biblie, este cercetat pentru viol (“hai, bre, nea Taraba, pana si matale?!”).

Eu am avut o parere buna despre omul asta. Aparea des la protv, facea numai fapte bune in perioada sarbatorilor, vorbea tot timpul despre credinta in Dumnezeu dar stia si de gluma, era un personaj popular, amuzant si un om de baza in Protv (acum este director pe nu stiu ce departament in TVR) .
Dar uite ca, probabil, si-a bagat dracu’ coada si in mintea lui si l-a impins la acest gest necugetat. Care nu ar trebui sa ne mire foarte tare avand in vedere cati preoti s-au facut de ocara in ultima vreme.

Si constat cu stupoare ca excesul asta de credinta, religie dauneaza grav psihicului.

Cel putin la noi in tara cazuri de asa zisi preoti care s-au dovedit a fi criminali sau violatori, ori proxeneti, ori homosexuali sunt tot la tot pasul. Bai, si sunt scarbosi rau de tot. Au o imaginatie debordanta. I-au prins astia (ziaristii, paparatii, mai stiu eu cine…) numai in ipostaze jenante: ba unii calare peste altii, ba capra, 69, isi dau drumul unu’ pe barba altuia, ce sa mai zic odinari in ultimul hal. Stiu ca am porcait rau acest articol dar nu va scarbiti pentru ca asta e realitatea cruda in care traim (sau mai arogant zis: traiti voi).

Faza cea mai penala este ca pana si la Vatican se intampla magarii din astea. Deci acolo unde credinta este maxima si orgiile sunt maxime. P-aia ii prinde prin baruri de homosexuali, bulangii ai dracului preotii d-acolo.


Alti preoti s-au descoperit a fi adevarati criminali “ Preotul din Medias si-a strangulate copiii apoi le-a taiat gaturile”; sinistru, de-a dreptul strigator la cer ( ca sa zic asa). Iar unul de prin Moldova a omorat un prunc in timp ce-l boteza in cristelnita.


O alta categorie de preoti sunt cei care fura cat se poate din veniturile date de stat bisericilor si o ard in masini de fite si vile cu nu stiu cate etaje. Iar un exemplu este chiar un preot dintr-o comuna de pe langa jud. Giugiu care se plimba intre slujbe cu un Maseratii quatropporte rosu in valoare de o suta si ceva de mii de euro, adica niste maruntis de la un botez, de la o pomana, de la ce se mai strange pe la cutia milei. Iar biserica din comuna sta sa cada si probabil, pe viitor, cetatenii comunei vor auzi slujbele direct de pe sistemul audio Harman Kardon din Maseratti.


In final vreau dau un semnal de alarma tuturor preacredinciosilor din tara asta, special lui matusa Mimi, nasa Leana si mamaie Maria, sa aibe grija cui pupa mana cand se duc la biserica, pentru ca nu stii niciodata cine se ascunde dupa costumul ala negru cu auriu de Halloween.


Mai jos v-am lasat un fragment din filmul B.D. la munte si la mare, unde de la min 2:55, regretatul Jean Constatin preda o lectie de spovedanie asa cum se cuvenea inca de pe vremea aceea. Vizionare placuta.




Pe curand, DaN!

2 comentarii:

  1. Foarte adevarat.

    P.S. Vezi ca sistemul ala e Bose, nu HK.

    RăspundețiȘtergere
  2. @john: pai nu, ca eu nu prea am treaba cu masinile in general si nici cu dotarile astea prea sofisticate. Un singur model de sistem audio am stiut si p'ala l-am pomenit (ca sa ma exprim in ton cu postul). oricum, mersi de corectare.
    DaN!

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?