Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

marți, 13 iulie 2010

Eu NU!


Daca prietenul Csender a venit cu un banner interpretabil m-am gandit ca ar fi cazut sa va prezint si eu o poza pe masura si un mic pamflet.

Avem una bucata vedeta, Connecter adica Relu cum ii spun prietenii.
Baiatul a simtit nevoie, in timp ce prezenta RMA (Romania Music Awards, o maimutareala penibila unde organizarea a fost facuta ca la un banchet de sfarsit de liceu cu sunet si decor de restaurant Miorita) sa ne spuna cine este el cu adevarat. Pentru ca nu a reusit sa ajunga la radio, asa cum spune Chirila in celebra lui piesa, Relu a ales scena RMA iar intr-un moment de suspans si-a dat jos bluza si a ramas in acest tricou din poza, afisand mandru mesajul "Sunt tigan".

Dar multi dintre voi nu stiti ce scria pe spatele tricoului, este?
Buuun! Pe fata scria "Sunt tigan.." iar pe spate scria"...si dupa spectacol merg la lautari".
Asadar incepand de saptamana viitoare celebra casa de productii a lui Connecter"rappin'on production" va avea o colaborare, de mare valoare spun oamenii, cu "tzica-tzica, bum-bum recording" de la Domnul Rector al Academiei de Manele Dan Burusuc. Tot acest proiect va fi sponsorizat de nimeni altul decat "by Dan Parfum".



Pe curand, DaN!


update:
Vazand actiunea de mare angajement a lui Connecter, Banel Nicolita de la Steaua a decis ca dupa urmatorul autogol pe care-l va reusi pentru echipa din Ghencea sa poarte si el un tricou cu mesajul "Sunt tigan".



In timp ce Madalin Voicu va dirija intr-un nou spectacol
Orchestra Nationala Radio, pe spatele fracului sau va sta scris mesajul "Sunt tigan" Iar tovarasul sau Serghei Mizil va aparea gol pe scena afisand pe buca dreapta noul sau tatuaj cu mesaul "Sunt tigan".


La finele spectacolului, pe care cantaretul de muzica latino Pepe il va sustine in orasul Caracal, il vom vedea pe acesta cum isi va rupe cu patos camasa de pe el iar pe piept va scrie cu mandrie "
Soy gitano"


Pe curand,DaN!

9 comentarii:

  1. As fi vrut ca asta sa si arate tricoul prin 1943 , in Germania , la o adunare nationala. N ar fi fost rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai am citit in Libertatea ca Deliei i s-a furat posheta la RMA la petrecerea VIP de dupa eveniment. Cativa dintre cititori deja il banuiesc pe Connecter :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa mi fac si eu un tricou cu " sunt ungur" !?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca nu va fi sponsorizat de dan parfum ci de "seful meu dan bursuc" ;) :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Absinthe: te ocupi dom'ne si tu putin de promovarea noastra? Niste mass uri, niste recomandari. Pls!

    DaN!

    RăspundețiȘtergere
  6. hai ca ma ocup.promit.uite chiar acum bag status :D:D:D.daaa` ce-mi iese la treaba asta? :D

    RăspundețiȘtergere
  7. XTRA : intr-un club dragut pentru studenti (NU FITZA) undeva vis-a-vis de centrul vchi din Bucuresti, intr-o miercuri noapte(zbuciumata ce-i drept), DaN stii la ce club ma refer ... personajul descris si comentat in acest post afirma despre fetele dragute cu care ne distram, SI VA ROG SA MA SCUZATI dar CITEZ : Sa moara familia mea ce gagici urate aveti.. !! Romania promoveaza astfel de oameni de Show Bizz ... nu-i inghit. daca ei vor sa ma inghita ...sa inceapa u partea mai lunga de jos :)) pupiii

    RăspundețiȘtergere
  8. @XTRA: imi aduc foarte bine aminte :)))
    ai mare dreptate:))

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?