Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

marți, 3 mai 2011

Osama in media mioritica


    UPDATE             Ultima ora!!! Se pare ca Traian Basescu a avut o prima reactie oficiala dupa moartea teroristului Osama Bin Laden. Aceasta a fost " Sa-ti fie rusine...Dinu Patriciu!"

Puya ii dedica sefului Al Quaeda versul " Let me live my american dream ! " , Salam il numeste Bossu' Bin Laden dedicandu-i piesa "Poti sa ma lasi in desert..." pt ca mai apoi Uzzi sa i transmita ca..."venim la tine acasa,e despre bani intotdeauna , pune-i pe masa ! "

Elena Udrea se pare ca a avut aceeasi reactie ca atunci cand a fost intrebata daca s-a dat drept propria admiratoare la un post radio.

Intr-un colt intunecat de celula luxoasa ,Mihai Necolaiciuc si Nicolae Popa rad de metodele de'a dreptul spartane ale lui Bin Laden de a fugi de autoritati , recomandandu-le liderilor talibani Indonesia pe viitor.


      Ca sa fiu scurt , Osama a murit , traiasca Obama ! Iata reactiile :

   -Sport.ro : Osama Bin Laden a fost ucis de catre trupele americane intr-o actiune din Pakistan.Il vrei la Steaua ?

  - OTV : In cateva momente imagini cu Osama Bin Laden disecat de specialistii nostri . Intrebarea zilei : CREZI CA OSAMA BIN LADEN SI-A FACUT NEVOILE INTRE ISLAMABAD SI ABBOTTABAD ? 


- Antena 3 , Sinteza Zilei : TOP 10 asemanari intre Traian Basescu si Osama Bin Laden. Care crezi ca este raul mai mare ? 


- Realitatea TV : Vantu a deturnat bomba : Osama este o unealta in mana Cotroceniului si a lui Traian Basescu.


-Libertatea : Osama , ce-ti mai place sa te ascunzi ;) !!!


-CanCan : Vezi numai pe cancanTV imagini cu luxoasa vila in care a fost capturat teroristul Bin Laden!!! 


-Stirile ProTV,ora 5 : In cartierul lui Bin Laden vecinii spun ca era un om cumsecade si cu greu le vine a crede ca acesta era un om asa de rau. Tanti Al- Fayeda il descrie ca pe "un om cinstit , cu dare de mana , mereu grijuliu cu cei din jur"


-GSP TV , promo : Gigi Becali : Osamaaaa , da-i pe GSP !!!


- Evenimentul zilei : Ion Iliescu si PSD-ul sprijiniti de Crin Antonescu l-au ajutat pe Bin Laden sa se ascunda timp de 10 ani. Vezi aici stenogramele discutiilor intre seful PNL si liderul retelei Al-Quaeda.


-StanleyBets :Osama mort ?  da-cota 1.50 nu- cota 3.50 Pariuri speciale : Osama la handicap -cota 3.63
Cati membrii a avut trupa de comando care l-a ucis pe terorist ? Sub 2,5 -cota 1.85 Peste 2,5 cota 2.45
 






 Pe siteuri gen FCSB.ro sau DInamoMania.net suporterii celor doua echipe isi trimit conducatorii dupa numitul Bin Laden Osama. 


 Sustinatori ai liderului terorist se manifesta in fata Ambasadei Pakistanului si Arabiei Saudite cu bannere pe care se pot citi mesaje ca " OSAMA , UNUL DINTRE NOI ! " sau " GIVE US OSAMA AND WILL SEND U BOB MARLEY" 


P.S. Nu stiu la ce canal mai activeaza , dar Sorin Ovidiu Balan isi revendica capturarea si uciderea lui Bin Laden ! "Infractorii sunt printre noi!!! "







To be continued                                                        






                                                                                                                                        by Csender

4 comentarii:

  1. Pe surse, in atebtia lui meme stoica: Fotbalistii dinamovisti(scapati de grija titlului) confectioneaza fulare cu chipul lui Bin Laden, fulare pe care le vor arunca in tribune in finala Cupei Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna asta :)) , mi ai dat o idee.da' cu cine vb , ca nu stiu si sunt fix 2 anonimi pana acum.

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?