Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

marți, 19 aprilie 2011

Like 2 - upgrade



Ok , ok , sa trecem peste niste introduceri , Dan al meu le-a facut la postul anterior , eu inceput o idee , el continuat genial , eu urmand trendul , luati aici categoriile:

  -Like ul de complezenta. Merge pe... " Hai ca ii dau si eu unul ca sunt prieten cu el/ea ...si totusi...se supara". Acest tip de like este cel mai ipocrit dintre cele pe care vi le voi prezenta . Acesta se da doar ca cel in cauza cu postarea , poza sau linkul sa se simta bine , asteptandu se oarecum de la asta din partea ta. Il dai pt trebuia sa apari si u acolo la " X and 13 others like this " si pt ca el/ea va stramba din nas daca asta nu se intampla. Bad like , ipocrit facebook .

  - Like-ul cinstit. Fara slogan , doar il simti , e sincer , de din suflet. E genul de like pe care il dai cand iti tresare inima la o poza care iti aduce aminte de ceva placut din copilarie sau de o persoana iubita sau activitate , orice...Guma Turbo , Abramburica , un filmulet de la aniversarea a 14 ani. E momentul in care cauti disperat acel buton ca sa apreciezi cum se poate mai bine asta. Aproape ca nu e sufiecienta functia pt a ti exprima trairea: iti place rau !!! Wonderful like , luv u facebook .

  -Like ul pervers. Merge pe... " Ii dau pt ca m-as culca cu ea/el in secunda 2. Sper sa ma remarce prin simpla apasare de buton". E like ul pe care il dai cand vrei ceva de la persoana respectiva.Ok , ok , nimic de zis , iti place de mori poza cu ea in pijamale ori in costum de baie , dar toate gandurile duc la o concretizare, iar atunci cand te alegi cu o intalnire sau un nr de telefon dintr un simplu like , te poti considera norocos , sau cel putin...nu respins. Bad like , greetings facebook.

 - Like ul de umplutura. Merge pe ..." Dau ca sa castige concursul , baaah, dati si voi !!". Cum sesizam intr un comment de la postarea anterioara , acesta este cel mai firav like , se da ca sa iasa la numar o fata in bikini la concurs de frumusete online , o pictura , o fotografie sau in ce se mai intrec unii si altii. Fiind de umplutura , like ul de fata este si cel mai fals dintre toate , fiind cel mai putin like dintre like uri, fratele mai sarac sa i spunem.Ipocrit like , muie facebook.

 - Like ul razbunarii (facerii in ciuda) .Merge pe ..." Ii dau lu' aia ca sa vada gagica'mea si sa se oftice". Eu ,unul , cand aud de astfel de lucruri , imi iau bagajutele si ma mut de langa persoana in cauza . E genul ala de like pe care il dai atunci cand vrei sa oftici pe cineva ca -ti place poza altcuiva , eventual un rival/rivala , pentru ca , desi nu apreciezi poza sau statusul , vrei sa lasi impresia asta . De la acest gen se nasc certuri , conflicte , razboaie armate in cuplu.S-a scos artileria grea a online ului... Cum zic..ma depaseste maxim,dar exista. Imi-vine-sa-vars like, bvo facebook.Manipularea rulls.

 - Like ul obsesiv. Merge pe..." Dau like ca sa vada cand de mult o plac , maaah!!" E like ul , ma rog..sunt like urile pe care le dai la fiecare poza a respectivului/respectivei. Nimeni nu-ti spune ca o sa aduci a obsedat pe urma  ca ai apasat de 156 de ori acelasi buton la rand ,constati tu asta cand le treci din nou in revista ;) U freak, esti genu' care ti-ar placea la ea si daca ar avea status gol si poza neagra, PRIMARY!!! Get a life! Freaky like , forza facebook.

 P.S. La ora asta , dupa o zi bizara in jegu' asta de stat   (MUIE POLITIA ROMANA & AUTORITATI-revin) , e tot la ce m-am gandit , desi aseara aveam niste multe multe alte categorii si imparteli.  E clar ca socoteala de'acasa nu se potriveste cu cea de pe blog ..Astept cu mare interes alte tipuri de like uri , le puteti imparti voi dupa bunul plac :)

P.S. 2 Daca se poate , la postul asta  folositi doar LIKE ul din a doua categorie , daca e cazul , daca nu ..lasati asa , ne descurcam cum putem ;) . Multa stima , PACE!


                                                                                                                             by Csender

2 comentarii:

  1. http://www.cancan.ro/actualitate/international/obsesia-facebook-dusa-la-extrem-un-cuplu-si-a-botezat-fetita-like-164115.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Zic ca am dat LIKE pt ca m-am prapadit de ras! Asta in care categorie se incadreaza? :))))

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?