Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

luni, 11 aprilie 2011

Mamaia telecomandata

   Am descoperit ca de vreo saptamana incoace, in jurul orelor 22:30-23:30, bunica mea incepe sa ia telecomanda la butonat iar de cele mai multe ori, din intamplare sau nu, se opreste pret de 1h pe MTV. Prima data am crezut ca este doar o pura intamplare faptul ca mamaia la ora aia se uita la MTV. Aveam chiar impresia ca a adormit cu tv-ul aprins dar mai tarziu aveam sa aflu ca nimic nu este intamplator. Mamaia, fratilor, a descoperit JACKASS si DIRTY SANCHEZ si nu se mai dezlipeste de la tv intre 22:30-si 23:30. 
   Seara cand eu si ai mei ne retragem fiecare la camerele noastre, mamaia, pentru ca doarme in living, atunci cand prinde telecomanda libera muta repede canalul pe MTV.  E fascinata de traznaile pe care le fac aia in fiecare episod, e curioasa foc. Mamaia vorbeste foarte mult, e un comentator desavarsit atunci cand se uita la tv. Nu-i scapa nimic si nu iarta nimic.
    Intr-o seara m-a chemat sa mi arate cum isi dau aia cu sturile in coaie, cum se arunca cu bicicleta prin boscheti si alte cascadorii marca Jackass. Textele ei sunt geniale: "Uite-l, maica, s-a urcat pe bicicleta si se arunca in maracinii aia si mai e si in curu' goool, ptuuu, fir-ati ati dracului de nebuni, maicaaa" si apoi rade copios. Dimineata cand ma trezesc sa plec la serviciu imi zice" N-ai ramas aseara, mamica, sa-i vezi ce au facut, l-au pus pe slabanogul ala cu ochelari sa bage mana-n cur la vaca si aia toti vomitau, ai dracului, pe langa el iar asta, maica, a scos mana pliiiina cu baligar d-ala da' la vaca si a aruncat pa' ei, peste tot, pana si pa' ala cu camera a dat." Bine, eu in timpul asta imi luam micul dejun.
   Femeia are un talent iesit din comun atunci cand vine vorba de interpretari. Se uite la filme si efectiv se cearta cu actorii, cu personajele negative: "Nuuuu, stai ma nenorocitule, nu-l impusca acuma." si de multe ori se intampla sa fie ca ea: "Asa, fugi ma, prostule, ca te impusca ala daca mai stateai nitel". Mai are si replici d'alea de prin anii '50-'60: " Asta s-a amorezat de ala....ce proasta" sau "Acum sigur o sa-i cada si la asternut, ce mai are de ales?!".
   Revenind la MTV si JACKASS, dupa cum ziceam, de luni pana vineri mamaia e pe pozitii, la 22:30 e pe MTV. O vad cu ce pasiune se uita si se distreaza de prostiile pe care le fac aia. Ea e revoltata oarecum, ii injura, ii da pe la icoane dar nu se lasa pana nu vede tot ce se petrece. Singura mare problema este faptul ca nu reuseste sa le retina numele. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O sunt nume prea grele pentru a le retine dar in fiecare episod ii porecleste in fel si chip, asta tine  si de cat de ordinare sunt chestiile pe care le fac ei in episodul respectiv.
   Si inca o alta mare pasiune a bunicii, asta tot la capitolul "televizor", este canalul pe care se transmit non-stop trailere pentru filmele care au aparut in cinema si pe care poti sa ti le cumperi prin intermediul televiziunii digitale. Pe canalul asta ramane blocata mult timp iar dupa o combinatie de filme horror, comedie, actiune si animatie constata cu stupoare ca aici niciodata nu o sa inceapa un film de la cap la coada si schimba canalul bombanind. 
 
Iar la final Top Five ( ca asa e la moda) expresii/ comentarii pe care le foloseste buni atunci cand e in fata tv-ului:
1 "Uite-al dracu', umbla in socoteala goala si le-o arata la babe pe strada (by Jackass)"
2 "Esti sifilitic, mamicaaa, cum poti sa o inseli pe femeia ta cu babaciunea aia ?!?!?!" (comentariu la o telenovela in limba germana)
3 "Na' la el, afurisitu', ii fura lu' ala tot din masina!"
4"Scorpia asta batrana e de vina pentru tot ce se intampla" (ea decat pe altii ii vede batrani, imi place despre ea, e optimista)
5"Astia ie pa' interes, tot filmu' au fost pa' interes si acum si a bagat dracu' coada si naaah...".
  

 P.S. greselile gramaticale le corectati voi, sper totusi ca ati prins esentialul.

Pe curand, DaN!








   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?