Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

luni, 4 aprilie 2011

GigiPeTV

Ante-scriptum   Dupa ce ca televiziunile sportive dicteaza ora exacta in fotbalul nostru , tratandu i pe suporteri si pe fotbalisti ca pe niste roboti , ignorand doleantele maselor cu privire la zilele si orele de disputare , astazi s-a mai tinut si o mascarada de licitatie pt drepturile de televizare. Mascarada castigata de toti si pierduta de toata lumea.
    Prin urmare , a castigat Antena 1 un pachet , Dolce un pachet si Digi un pachet. Si vin eu si va intreb: eu la ce plm mai ma abonez ???? Si cand zic " eu " tind sa cred ca vb in numele multor iubitori , nu de alta , dar eu prefer sa mi traiesc pasiunea de acolo , din coltul peluzei. Gasiti o solutie si anuntati-ma , va rog!!


     Ceea ce a omis Liga Profesionista de Fotbal a fost sa liciteze si pentru exclusivitatea lui Gigi Becali.Iar pentru ca sunt atatea si atatea televiziuni dornice sa-l linga in dos pe oierul sef , eu propun urmatorul program in care sa fie multumita toata lumea:

   07.30 Trezirea lui Gigi Becali in direct la GSP TV  . Razboinicul va fi intrebat de Samoila cum a dormit , daca a visat ceva in legatura cu Liga Campionilor , desi Steaua se zbate intre locurile 5 si 7 , si ce antrenor i-a propus Mos Ene in somn. Gigi va sari ca ars din pat in tarcul oilor , facandu-l zdreanta pe Samoila precizandu-i ca nimeni nu i propune lui antrenori , si ca se va ocupa cu prima ocazie de acest "betiv si golan"  Ene Mos.

   08.30 Gigi va da de mancare oilor si lui Valeriu Argaseala , alfat intr-un tarc separat. Transmisiunea va fi realizata de Sport.ro , comentariu Emanuel "Flegma" Terzian.

   9.45 Becali va lua micul dejun impreuna cu familia sa , nu inainte ca un sobor de preoti sa sfinteasca bucatele si branzeturile. Marinimos , Gigi va invita fetele bisericesti sa pofteasca la masa cu el . Acestea vor refuza politicos , acceptand in schimb o donatie de 1000 E , in schimbul careia chipul Prea Latifundiarului va fi pictat pe interiorul bisericii din Pipera. In direct la DigiSport , reluare dupa miezul noptii.

   10.30 DolceSport , GSP , DIGI si Sport.ro transmit concomitent momentul in care Becali sta pe wc. Acesta are in stanga si in dreapta ziare pe care din cand in cand le pocneste invocand spiritul diavolului in ele. Dupa ora 24.00 puteti afla daca Gigi s-a si sters cu ele la fund , desi cota este destul de mica.

  10.30-12.00 Teleshopping. In locul feselor masate de aparate inovative si a abdomenelor perfect lucrate, emisiunea cu caracter publicitar va contine tratamente pentru oi si pentru branza lor  , anunturi de vanzari-cumparari in zona Pipera-Tunari , dar si un anunt surpriza " Vand una bucata Dica Nicolae , el grande gioccatore del Steaua , protagonisto del faza " du-te Dica , du-te" , molto forte , molto aratosso.CADO!!! CADO!!! Della categoria " zingari rumeni" , el grande Banel !Chiama Subito.
   Teleshoppingul se va incheia cu reclama la Crimbo Gas.Pentru ca doar finii si nasii stiu de ce.

   12.00 Este momentul in care Gigi il face pe Chuck Norris sa se simta depasit de situatie in momentul in care vorbeste la 6 televiziuni odata despre politica , branza de oaie , suporteri golani , jurnalisti nespalati si Dan Voiculescu.


    15.00 Concurs national transmis de televiziunile sportive: Risti si castigi o flegma de la Becali ! In competitie sunt inscrisi Emanuel Terzian , castigatorul editiei trecute, Tudor Samoila , favoritul acestei editii si Radu Naum ,consecvent sintagmei " Ling unde am scuipat". Dupa 3 runde , concursul este intrerupt deoarece Giovani Becali intra in platou scuipand toti concurentii,dar si pe producator. Iese in aplauzele publicului bolborosind cuvinte ca " smecher" , "miliardar","nasu'", "Rolls Royce".


    17.00 Stirile ProTv de la ora 5 . Becali George a omorat o oaie cu bestialitate. Aceasta a opus rezistenta circa 2 ore , timp in care patronul Stelei o numea "unealta diavolului" , dupa care varul Virgil a rapus-o cu 9 lovituri de ranga.

   18.00-21.00 Premiera GSP TV emisiunea " Replay" , momente cu Gigi Becali injurand ziaristi , jucatori , patroni de cluburi , femei simple , femei compuse-Partea 1.

  21.45 ProTv -meci de Liga Campionilor . la telefon-Gigi Becali. Se vor pune intrebari ca " Cand credeti ca Steaua o sa ajunga iarasi aici ?" , "Credeti ca Steaua ar face o figura frumoasa la acest nivel?" sau " Pe cine vedeti din lotul Stelei la Real Madrid sau Barcelona ?" si " Vine Olaroiu din vara?" .Intre intrebari Gigi il va indemna pe subalternul Petrica sa dea "dracului" pe GSP , uitand televiziunea la care vorbeste si il va indemna pe acesta sa inchida usa pentru ca oile sa nu ajunga la miei.

  23.45 Inchiderea programului GigiPeTV. Imnul machedonilor + liturghie .







Post scriptum: @Domnu' Dan
                      1.. Vreau sa purtam un dialog cu cititorii , cu opinii , dezbateri , tot tacamul. Asta in viitorul apropiat.
                       2.Dane , schimba in plm poza mea !! Nu vezi ca aduc cu Jean de la Craiova !??
                       3. Cate cadouri asamblezi , ma !??


                                                                                                                               by Csender


                                                                                                                            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?