Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

joi, 26 mai 2011

Voua chiar va pasa ?!

http://www.gsp.ro/fotbal/cupa-romaniei/gluma-zilei-de-ce-plingea-torje-aseara-ii-parea-rau-ca-nu-joaca-si-el-la-steaua-d-241847.html

 Totul pleaca de la articolul de mai sus redactat de niste semidocti care il au pe George Becali ca varf pe scara valorilor.

  In ultimii ani degradarea societatii romanesti s-a tradus si prin improscarea valorilor reale , atat cate au mai ramas , cu noroi si luarea in deradere a acestora , promovandu-se in schimb creatii bizare ale unei lumi bolnave.

  Din capul locului , tin sa subliniez ca nu am fost  un fan al lui Gabi Torje , din contra. Dupa acel filmulet grotesc , in care acesta fredona alaturi de unele specimene fotbalisto-maneliste , o melodie a Stelei , "Piticul" a fost pt subsemnat persona non-grata. Si eram mai mult ca sigur ca asa si va ramane.

   Timpul , insa , mi-a dat o palma ..si acum , bine imi pare.  Nu o sa ma refer  la revenirea senzationala pe plan fotbalistic , dar mai ales personal a mijlocasului, care a reusit sa devina din " Piticul porno" , asa cum inspirat a fost numit dupa acel episod , in  " Piticul atomic" pe care mari oameni de fotbal il compara deja cu Messi. O sa ma refer strict la episodul din finala Cupei , de miercuri .

   Dupa ce a inscris un gol superb , a arat terenul de la un capat la altul , a castigat mingi imposibile , si-a lasat inima pe varul liniei de tusa , a strans din dinti si a mers mai departe la o faza in care propria-i galerie i-a pus bete(torte) in roate , Gabi a inzbucnit in hohote . De aceasta data , hohotele au fost de plans. Lacrimi. Lacrimi sincere , ale unui om care s-a ridicat cand viata si anturajul gresit l-au doborat , a mers mai departe , devenind pt "caini" un simbol al daruintei si pasiunii.

   In coregrafia pregatita de dinamovisti miercuri , se zarea regretatul Catalin Hildan in chip de inger avand Cupa in mana. Pe teren , aceasta imagine a fost transpusa in viu de catre Torje. Dar , e doar unul, nu le poate face pe toate. Dupa partida , a venit in fata galeriei , plangand , si-a cerut scuze in numele tutoror si cu ultimele forte s-a urcat pe gard scanand alaturi de aceasta. Pentru ca inainte de a fi fotbalist,luptator sau profesionist , Gabi e un sufletist . A demonstrat asta , iar din partea noastra va avea respect etern. Nu insa si din partea unor gazetari care tot ce stiu sa faca e sa ia in mistouri un om pentru care fotbalul inseamna viata iar competitia-sudoare , dar si lacrimi , uneori de bucurie...alteori de tristete.

  Miercuri , Gabi a plans pentru ca lui ii pasa de sport...poate prea mult . Voua , stimati jurnalisti ...voua !?!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?