Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

vineri, 22 octombrie 2010

Spiritul de turma si ipocrizia

Din ciclul " Feisbucul ne uneste si ne prosteste" , avem saptamana aceasta un curent cel putin bizar din punctul subsemnatului , si anume "Imi place pe..." . Sa fiu sincer, pana nu am intrebat o domnita in cauza , nu am stiu despre ce e vorba , mintea mea bolnava gandindu-se numai la aspectul sexual , dar chiar si dupa ce am aflat , nu pot sa nu constat doua lucruri mari si late :


1. Spiritul de turma este atat de evident in comportamentul nostru incat daca persoana de langa noi ar manca fix un rahat,si nu d'ala dulce, dupa care ar zambi satisfacuta , am face si noi exact acelasi lucru , pt ca , nu i asa !? , nu putem ramane in urma , ci trebuie  sa fim in ton cu vremurile. Ce i aceasta campanie , din cate am inteles cu o geanta , unde ti ar placea sa ti o pui , nici nu ma intereseaza , ceea ce vreau sa scot in evidenta este acest spirit de turma , bine implementat in mentalul colectiv .

2. Statusurile sunt la modul " Imi place pe..." dupa care urmeaza o serie de locuri gen masa , fotoliu , cuier , masina etc.Ceea ce constat e ca de fiecare data cand vreun specimen , porc de altfel , al genului masculuin incearca sa vina cu o completare cu tenta sexuala a statusului "imi place pe podea" de ex , femela reactioneaza ca si cum prin mintea ei pura nu ar trece nici o clipa elementul sexual al frazei . Din aceasta ipocrizie se naste si marea drama a epocii noastre, si anume ca voi , femeile , ne-ati facut pe noi sa credem ca va place sexul mult mai putin ca noua , ca ne faceti un fel de favor intretinand astfel de acte cu unul din specia noastra , atat de hulita si blamata cand e vorba de exprimarea libera a acestei idei. Din astfel de banale cazuri in care un baiat/barbat comenteaza la " imi place pe birou" cu " pai cand o facem ?" ,si ea vine cu replica " cum poti sa te gandesti la asta ???" iti dai seama cat de ipocrite puteti fi , cand exact in momentul in care va puneti un astfel de status , primul vostru gand e la " oare cum o fi sa mi o trag pe birou !>?" ( se exclud calugaritele si maicutele cu feisbuc, pe ele le cred) .

Pe langa acest exemplu recent intalnit pe reteaua de socializare No 1 , trag un semnal de alarma cu privire la ipocrizia care zace in fiecare dintre noi !!! Hai sa nu mai fim asa si sa spunem ce simtim , nu sa ne eschivam si sa parem altceva decat ceea ce suntem . Nu zic , am si eu momentele mele , dar incerc din rasputeri sa scap de asta .

Ca sa raman pe subiect , fetelor , va rog din inima , lasati ipocrizia ! Stiu ca sunt unii pe care i ati convins ca voua nu prea va place sexul si pt asta trebuie sa va cumpere haine , masini si blanite roz cu elemente stralucitoare , mila mi-e de ei , dar hai sa jucam cu cartile pe fata ! Si mai constat ca traim in sec 21 si unele dintre voi se refera la sex ca la un subiect taboo si isi dau coate cand vine vorba despre . Maturizati-va !












by Csender


5 comentarii:

  1. "Si mai constat ca traim in sec 21 si unele dintre voi se refera la sex ca la un subiect taboo si isi dau coate cand vine vorba despre . Maturizati-va !"
    aici cred ca te-ai referit la copilele alea limitate..nu de alta dar o femeie adevarata nu face din sex un tabu, ci o arta!!

    RăspundețiȘtergere
  2. femeile fac si ele tot felul de aluzii sexuale,sunt gingase,asa le sta bn...fac trimitere la ceea ce ar vrea sa se intample,sunt departe de a fi triviale...sau preferi sa vina o nickita sa te bata si pe urma sa te f**a???:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. poate ar fi trebuit ca acea fata care ti-a zis ca este vorba despre o geanta, sa-ti arate tot mesajul... pentru ca ideea principala era alta :P iar daca se mai gaseau fete care faceau pe inocentele, s-a intamplat asta din cauza faptului ca de fapt acele statusuri promovau lupta impotriva cancerului la san ;) informeaza-te. cat despre incheiere, cred ca Absinthe a pus foaaarte bine punctul pe i.

    RăspundețiȘtergere
  4. campanie impotriva cancerului la san pe net ??? hai ma las-o jos , pe bune . cu ce ajutati voi asta ?
    preveniti boala cu statusurile ? asa am ajuns ? in curand ca sa nu intram in conflict militar cu alta tara , o sa ne punem statusuri toti si dam like uri nu ?

    RăspundețiȘtergere
  5. izabela ujeniuc, nu meriti sa porti acest nume.stii de la mata cum te-a facut . si-a tras-o cand era beata si nu a avut pe cine sa dea vina, ca asa este la betie... nu mai stie care din ei o fi fost tata.
    hai sa fim seriosi, o urmezi cumva si tu? observ ca nu esti departe. alergi dupa functii, bani si avere; perversooooooooo

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?