Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

miercuri, 13 octombrie 2010

Barbati si femei


Update :  Dusul unui barbat nu poate dura mai mult de 10 minute. Orice barbat care sta mai mult de 10 minute la dus poate fi acuzat in mod public , judecat si condamnat pentru masturbare la dus. Este de preferat ca procesul sa aiba loc in fara prietenei sale. (Biblia barbatului)
           
             -Daca porti pantaloni stramti sau colanti ...ar fi bine sa fii super erou !!!

 Constat , pe zi ce trece , niste multe diferente intre obiceiurile noastre zilnice . Sa le luam pe rand :

1.Ritualul clasic al dusului . FEMEIA :-durata : 1-2 ore

-ritualul in sine consta in pregatiri , si anume prosopul la locul lui , halatul roz si pufos cu imprimeuri copilaroase , papucii de asemenea de culoarea pulii in erectie , sub diferite forme : iepurasi , ursuleti , motanei si alte animalute la prima vedere dragute . Pe principiul " mi-am luat halatul si prosopul , te-am pupat , ma mut" , femeia se duce plina de ea in baie . Apa va fi potrivita minuntios , spre fierbinte , spuma de baie e la locul ei , gelul de dush d asemenea , precum si cele 3-4 tipuri de sampoane si balsamuri. In sfarsit , dusul in sine dureaza in jur de 40-50 minute , mai putin la cele care sunt conditionate de apa din boiler si unde iubitul sau sotul ei , ca un porc veritabil , a consumat trei sferturi din apa . A se consemna , ele niciodata nu se spala cu apa rece , pur si simplu pielea lor catifelata nu rezista , rezista , rezista.... Dupa ce procesul se incheie , femeia va avea intodeauna prosopul la indemana si halatul agatat de usa . La fel de minuntios , va spala cada dupa , se va mai uita inca o data in oglinda , desi va sta in fata ei pentru urmatoarea ora in care locul samponului si balsamului va fi luat de cremele specializate pt fiecare suprafata a corpului .Uscarea parului cu feonul performant din dotare e iarasi un tabiet specific femeii . Pentru urmatoarea ora , aceasta va apela la cremele pentru fata , picioare , maini , fund si pentru spatiile nedenumite dintre partile intime , care nu sunt clar definite dar sigur exista o crema si pt acestea. Femeia care tine la detalii pana la ultimul punct isi va retusa si unghiile cu aceasta ocazie . Dupa finalizarea totala a procesului prosopul va fi pus la uscat , halatul de asemenea .

Concluzie: Femeia aduce "dusul" la rang de arta.

-Barbatul : -durata: 10-15 minute

-ritualul in sine dureaza cam 7-8 minute , dar restul pana la 15 le pierdem sa cautam un halat care nu exista , si un prosop care sa nu fie folosit de mai mult de 4 ori . Intrat in baie , barbatul  se caca , inca nu s-a elucidat stintiific de ce incearca sa creeze o atmosfera mai primitoare pt el inainte de dusul propriu-zis. Ocupat cu fecalele , barbatul uita intodeauna sa porneasca apa si sa o si potriveasca . De obicei , intra fara a o potrivi , nu l deranjeaza sa se spele cu apa rece , din contra , lipsa gelului de dush uitat in dormitor se compenseaza cu samponul , care e pe terminate . A se consemna !!! Cand face dush , barbatul nu se spala pe cap . Asta va intreprinde cand face BAIE ! In maxim 8 minute , masculul  cauta prosopul , observa ca e pe caloriferul aflat la niste metri de cada , iese neuscat , apa se scurge pe gresie, de ai impresia ca a ratat cada cand s-a decis sa se spele , apuca prosopul , nu fara a aluneca usor , se intoarce in cada triumfator(wtf!?) , si se usuca partial cu acesta . Partial , pt ca nu ajunge pe spate , sau ajunge dar ii e lene . Continuand , barbatul a incheiat operatiunea "Dushul" fara a spala cada(o spala doar in conditiile in care urmeaza a intra in acelasi loc o femela care a cunoscut-o de scurt timp) si fara a sterge pe jos ( daca a scapat el cu viata , scapa si ceilalti). Barbatul adevarat nu se usuca niciodata cu feonul , ci cu prosopul .

Concluzie: Barbatul respecta intru totul sensul cuvantului " dush" si nu ia numele sau in desert .






by Csender

9 comentarii:

  1. Zi zau....:)))))Te-ai tinut de cuvant,imi place,vezi ca astept continuarea cu femeia si barbatul la tigare:)))!
    Hai sa-ti dau un like!
    Georgiana G.

    RăspundețiȘtergere
  2. ah..si cred ca ar fi tare daca ai posta niste citate din "biblia barbatului"
    Corina N.
    sau
    Absinthe C.
    sau
    O Tipa Oarecare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. si ca sa dau o mana de ajutor in ceea ce spune csender, va rog sa urmariti reclama asta: http://www.youtube.com/watch?v=he4fBK3d8hk&p=02C5A516E90331A0&playnext=1&index=13

    RăspundețiȘtergere
  5. v-as ruga din inima sa discutati pe privat . va pun eu in legatura daca tineti neaparat , dar nu murdariti si blogul asta . Corina , u ai inceput si o sttii bine . Comentariile d acest gen vor fi sterse . Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  6. FF tare! Il recunosc pe Mihai in descrierea ta :))

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?