Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

joi, 9 decembrie 2010

Ce-i la moda acu' ...

- sa spui ca esti din Bucuresti cand tu de fapt te-ai nascut la coada vacii si ai seminte chiar acum intre dinti , in buzunare suiera vantul si tu nu vrei sa faci nimic in legatura cu asta .Iar in momentul in care ti se aduce aminte de locul de bastina , tu sa te uiti stupefiat/a " cineeeee , euu ?? niciodata n-am auzit ! "

- sa sustii ca tii cu Steaua numai ca asa ai auzit la tactu' sau la prietenu' tau care a auzit la randu-i ca Hagi a jucat acolo si pentru asta se numeste fan.


-sa te lauzi cu banii cheltuiti intr-o noapte dupa care plangi fix a doua zi dimineata cand te uiti cu jind la shaormeria de la bloc.

-sa privesti viitorul in roz desi ai credite mai mari ca dublul bunurilor tale estimate de un prieten apropiat la o bauta.

-sa nu-ti doresti nimic concret de la viata si sa prelungesti perioada de stagnare .

- sa faci din iesitul joia la Cuando si sambata la Turabo cea mai mare realizare profesionala a ta.

-sa vorbesti de revelioane in Paris , Londra sau Praga cand pana anul trecut un revelion la o prietena in apartament era trecut la capitolul "reusite"

-sa pronunti la fiecare 3 fraze un nume de firma " Gucci , Mercedes , Radisson " etc.. dand exemple de interactiunile rare pe care le-ai avut cu firmele respective .

Orice asemanare cu persoane din viata reala este pur inamplatoare.

To be continued...



by Csender

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?