Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

miercuri, 30 martie 2011

E greu cu noi..

   Parafrazand un steag uitat intr-un colt de peluza sud Dinamo, incep aceasta cuvantare dupa secole in care am hibernat online.Bine , asta nu-i complet adevarat , slava feisbucului ,dar n am mai blogarit cu al meu Danut (imi venea sa i zic "compatriot",dar el se belgienizeaza pe zi ce trece,ceea ce in fond nu e rau...)...la dracu' , am uitat de unde am plecat si cu ce scop..DAA: timpul,cum zic , ma face sa nu mai scriu pe acest blog.


  Acum , intre noi fie vorba , in afara de subsemnat , belgianu' meu si unele cunostinte apropiate noua ,a se include si a mea familie, pt restul "vorbimdespretot" e fix,si anume,nimic,zero,neant. Si cand te gandesti ca incepusem promitator, lumea ne incuraja , primeam felicitari  cu tenta nostalgica"trebuia sa dai la jurnalism..imi place cum privesti lumea ",dar si critici pline de substrat si extrem de profunde "blog iti mai lipsea,fmm" (fmm=federatia mondiala a magicienilor-in caz ca se uita si mama)..in fine , luasem un avant , subiectele veneau usor , inspiratia asemenea..acum...mai greu. Nu ca subiecte n-ar fi , doar traim in Romania , totusi , dar activitatile zilnice m au coplesit in asa hal incat blogul trebuie lasat pe un plan indepartat , cel putin deocamdata.


  Ma visez pe o insula cu soare, undeva in Pacific , fara pericol de cutremur sau tsunami , cu wireless nonstop care sa mearga cu viteza luminii , cu 3800,cum ar zice gush, lazi bere , scriindu-mi toate ideile , memoriile , concluziile , pamfleturile aici. Dar pana atunci , rabdare si tutun , cum zicea cineva.

  Ca sa ma intorc putin la titlu si la fotbal , cred se potriveste perfect si nationalei noastre de fotbal dupa ultimele meciuri cu Bosnia si Luxemburg,cea din urma cvadrupla campioana mondiala...intr-o singura editie...stiu , nu se poate , dar cu numarul 9 la ei juca Chuck Norris, so..anyway,dupa rusinea traita in ambele meciuri , desi unul castigat ,inamicul poporului este Razvanel StraLucescu, cunoscut si ca baiatu' lu' tata in cercurile apropiate si nu numai. Dupa ce ne -a vorbit despre cat e el de patriot si mandru , dar demisia nu si-o va depune pana cand nu vom fi si de rasul Insulelor Cayman , nu doar al Albaniei , am facut un mic exercitiu de imaginatie vizalizand lista de mess a iubitului nostru selectioner dupa meciul cu ospatarii din Marele Ducat..Enjoy:

  Razvan Lucescu(baiatulutata@yahoo.com) -Busy-listen to "Treceti batalioane romane,Carpatii"

BAIETII

-Florescu George(команды@yahoo.com) - caut echipa urgent + nokia 6300 in tipla!

-Marica Ciprian(cipri_marica@yahoo.com) - Muie Bruno Labbadia!DND

-Ropotan Adrian(sexxy_ropo4u@yahoo.com)-  masa la bamboo diseara , merge careva ???

-Adrian Mutu(i_luv_pablo_escobar@yahoo.com)-"Dupa acest meci vom trage linie...sper sa mai apuc si eu"

ALTII.

-Piturca Victor(dau_cu_zaru_sase_cinci_n_am_nevoie_de_servici@yahoo.com)-Am jucat execrabil,no?

-Becali George(mihai_viteazu@yahoo.com)- afara cu razvan lucescu ,unealta diavolului!!!

-Diaconescu Dan(partidul_poporului@yahoo.com)- Senzational,in cateva momente , imagini cu adrian mutu dupa meci impreuna cu roxy manelista si naomi !

TATICU'

-Mircea Lucescu(antrenorul_secolului@gmail.shahtardonetk.com)- Ghionionul , razvanel , ghinionul...

Un comentariu:

Ce zici?