Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

vineri, 7 ianuarie 2011

la cald...

Cum in clipa asta sunt nevoit sa astept timp de 3-4 h in aeroport, m-am gandit ca ar fi bine sa povestesc una alta legate de acest frumos aeroport pe nume Zaventem, aeroport de dimensiuni foaaarte mari, unde una lume, nu dam nume (Seila) reuseste chiar sa se rataceasca.
Din start va spun ca nu e chiar asa de rau sa-ti petreci o buna parte din zi in acest aeroport (but is very expensive).
 Arata ca un mall, unde daca te uiti pe geam, nu vezi masini pe strada ci avioane mari si mici.
E plin de magazine, de baruri, ar putea chiar sa faca si un club aici, la ce intarzieri au unele zboruri, ar fi o idee minunata.
E plin de restaurante, fast-food uri, parfumerii, supermarketuri.
 In clipa asta eu beau o cafea la starbucks si nu ma deranjeaza deloc faptul ca mai am de asteptat inca 3h pana voi decola. Ma simt extraordinar de confortabil (desi nu mi-am "aprins" nimic).
Asttazi cel putin astmosfera in aeroport este una relaxanta. Lume buna, copii veseli si cuminti, personal amabil si frumos, chiar foarte sexy (sa moara bibi, era una blondaaaa). Iar tipa care serveste aici e direct ebony.
Dupa ce voi termina kilul asta de cafea ma voi duce sa ma intind intr o canapea d aia din piele din sala de asteptare cum nici acasa n-am avut pana acum.
Intr un final un lucru este clar, vacanta incepe de pe aeroport in situatia de fata.
Kissez everybody!

P.S.  Art. scris la data de 23 dec 2010, ora 17 si ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?