Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

marți, 21 septembrie 2010

Toate pleaca de la ...feisbuc

Facebook in istorie :


-in 1939 , Hitler se decide sa atace Polonia ca urmare a unui comment primit de a sa iubita , Eva Braun , din partea unui ministru polonez . In respectivul comentariu , acesta ii marturisea Evei ca este "sukara" , vrea un id de mess si i se sugera sa l lase pe Hitler pe motiv ca " e nebun omu' " .


-1 iunie 1946 , Regele Mihai nu este de gasit inaintea executiei Maresalului Antonescu. Ulterior se descopera ca acesta era ocupat sa faca cinste cu un Hotdog pe wallul unui lider sovietic . Dupa executie , fericit , liderul sovietic apreciaza asta .

-decembrie 1989 , Nicolae Ceausescu isi consulta facebook ul si constata cu stupoare ca nu-l mai are ca prieten pe Ion Iliescu si Petre Roman. Mai tarziu urmasii sai o sa afle si de ce .De asemenea , cei doi isi actualizasera si rubrica " political views".

-10 septembrie 2001 . Plictisit , George W. Bush deschide pagina de feisbuc . Dupa o navigare banala , accesand "adevar sau provocare" se  hotaraste sa l invite pe Bin Laden Osama la o plimbare cu bicicleta prin New York .
-11 septembrie  Din cauza diferentelor de traducere ale Google Translate , Bin Laden Osama opteaza pt avion.


-decembrie 2009 , turul al doilea al alegerilor din Romania . Desi lider la ora 19.00 , cu 2 inainte de inchiderea urnelor , Mircea Geoana pierde intr un final alegerile . Stupefiat , desi stia ca  taranii au terminat muncile campului si se vor mobiliza spre seara in a-l vota , Geoana n-a luat in calcul muncitorii si agricultorii de pe Farmeville si Petville...


-septembrie 2010 , duminica ,  cu o zi inaintea arestarii preventive a lui Sorin Ovidiu Vantu , pe pagina personala a acestuia a aparut intrebarea " Ai face schimb de vieti pentru o saptamana cu Vantu Sorin Ovidiu? " .
Basescu Traian  raspunde " Da , dar nu saptamana asta. "

To be continued



By Csender

5 comentarii:

  1. @Motorina: am o intrebare pentru tine, simpla: ti-a fost greu sa lasi acest comment aici pe blog?
    P.S. nu e o intrebare ironica, este pus si simplu un sontaj. Te pup! Sanatate!
    DaN!

    RăspundețiȘtergere
  2. este pur si simplu un "sontaj" :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, un val de greseli din partea mea. Dar uite ca si atunci cand gresesc fac lumea sa rada :).
    Rectific: "este pur si simplu un sondaj".

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?