Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

joi, 1 decembrie 2011

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie..

  Iti doresc sa scapi cat mai curand de viermii care se infrupta din roadele tale pozand ulterior in oameni de afaceri cu perspectiva. Aranjeaza sa-i ia cu ei si pe politicienii care fac ca toate aceste fapte sa fie posibile si legale. Fie ca ei sa dispara sub pamantul pe care esti stapana si apele sa mature si ultima lor amintire.

-iti doresc sa scapi de popoarele meschine care rup parti din tine si le revendica in mod ilicit. Fa-i pe ungurii din Ardeal sa faca cancer la limba atunci cand cer doua paini pe vatra in alta limba decat cea romana. De 100 de ani pe teritoriul asta , si tot nu au invatat.

  -iti doresc sa te debarasezi de analfabetii si creaturile grobiene care populeaza show-bizul romanesc si care ne populeaza ecranele ca si tiganii Franta si Italia. Fa ca Biancai Dragusanu sa-i creasca par negru pe spate , Danielei Crudu coada de maimuta si lui Capatos dinti in frunte. Fie ca Maruta sa prezinte TeleEnciclopedia si apoi sa se zvarcoleasca in chinuri.Altauri de Morar. Si nu uita de Acces Direct , Nora pentru mama , Frate pentru sora si alte emisiuni lovite de malpraxis.

 -iti doresc sa infrunti mafia mioritica din sport si sa pastrezi locuri caldute in inchisorile tale pentru numitii : Sandu Mircea , Dragomir Dumitru , Kassai Addalbert , Borcea Cristian , Becali George si a sa turma. Fa ca sportul sa se gaseasca iesirea din mocirla , sa se scuture de noroi si aminteste-ne ca Nadia , Hagi , Nastase ori Gabi Szabo nu sunt doar legende.

-iti doresc sa fii saturata de valori reale , de oameni care scriu corect a ta limba noua oferita , si nu de monstrii onanisti cu gel in par pentru care gramatica limbii tale reprezinta doar inca o taina a vietii lor lipicioase. Si ca tot am ajuns aici , iti doresc sa scapi de toti cocalarii cu ifose de luptatori mafioti care incearca din rasputeri sa invete tiganeste doar pentru a se eschiva in fata noastra ,cu profil stralucitor de Facebook , masina cu jenti cromate si breloc la cheie in forma de moneda unica europeana. Fie ca un cutremur sa-i doboare pe toti , cernindu-ti astfel sita.

-iti doresc sa-l ai din nou in prim-planul muzicii pe Tudor Gheorghe si sa arati oamenilor ca se poate si altfel.

-iti mai doresc ca soarele sa rasara pe fiecare straduta a plaiurilor tale,desi recunosc ca sunt ipocrit pe alocuri.Si-ti mai doresc..."la trecutu-ti mare , mare viitor !"


..dulce Romanie , asta iti doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?