Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

duminică, 19 septembrie 2010

Romanisme de feisbuc

 Am cam absentat , ce-i drept , din spatiul nostru de joaca virtual . Ocupat , stresat , socat si turmentat , astea sunt motivele pt care am neglijat blogu' . Imi iau un galben si trec mai departe , desi am o stare groaznica dupa o noua dezamagire din partea echipei favorite , dar deh , apa trece , pietrele raman , mergem inainte ! Si acum:


Feisbuc -  Sa nu se inteleaga ca am ceva cu siteul de socializare , in fond , ideea nu e rea si ai o gramada de avantaje , iti gasesti prietenii foarte usor , cunosti unele lucruri despre ei destul de repede si facil si e si o modalitate de a ti umple timpul liber . Dar atat!!!   Eh , la noi nu ! Romanii au adus facebook ul la rang de arta  , se nasc scandaluri din niste intrebari tampite facuta de niste tampiti , din statusurile de relatie sau cum plm se traduc alea , ca sa nu mai aduc in discutie faptul ca sunt ingrozit de cate persoane sunt analfabete sau semianalfabete . Deja sa pui cratima corect e un lux sau sa folosesti corect pluralul . Scriam intr un post anterior ca tanara generatie , 12-17 ani , si-a epuizat copilaria in 2-3 ani . Stiti unde s-a dus ? Fix pe feisbuc ! Acolo cresti animale , te joci spanzuratoarea , adevar sau provocare!!!!????? , te joci in tarana , cu sau fara puta , faci cinste cu hotdogi , ce plm , aia e !! De ce ne mai trebuie altceva ? Ce spuneti sa facem un exercitiu de imaginatie si sa extindem aceasta manie pur romaneasca cu feisbucul la nivel global pe toate domeniile ? Pai presa ar abunda de astfel de stiri :

New York Times " In urma expulzarii rromilor din Franta , Presedintele Obama ii ia temperatura lui Nicolas Sarkozy , de asemenea Angela Merkel crede , ingrijorata , ca seful statului francez are nevoie de o aspirina"

The Sun " Sotia lui David Bechkam se desparte de starul britanic in urma schimbarii statusului de relatie al acestuia , din "married" in "single" . Din surse sigure , Victoria a dat foc laptopului lui David si se pare ca va porni in urmarirea prietenelor sotului sau de pe Facebook in numar de ...34.875."

Cancan " Rusine , Bote ! La intrebarea " Cine te satisface mai bine , Botezatu Catalin sau Cristea Adrian ?" Bianca Dragusanu a raspuns " printzu ca bote fute la panzaru" . Poze si interviuri cu cei 3 sau 4 , pe pagina de Facebook a ziarului !!!"

OTV " Credeti ca Magda Ciumac are mai multi prieteni decat Nikita ? "

GSP.ro " In urma postarii pe Facebook a unui videoclip in care galeria dinamovista scanda " muie steaua" , Marius Niculae a fost chemat la Comisia de Disciplina din cadrul LPF si suspendat 3 etape "

Gandul "  Mircea Geoana posteaza pe pagina de Facebook poze de la intalnirea cu Sorin Ovidiu Vantu din seara premergatoare alegerilor . Comentariu de la Ion Iliescu "esti un prostanac ! " . In schimb , Traian Basescu like this . "

Ziarul Financiar " Actiunile trustului Realitatea au scazut in urma aparitiei pe pagina personala de Facebook a Ioanei Vantu a intrebarii " Credeti ca Ioana Vantu are rude in puscarie ?" Elena "EBA" Basescu raspunde " da, pe ta-su"


Alaturi , scene geniale din South Park pe tema lansata de subsemnat
To be continued...


P.S . Astept dezbateri pe tema asta !!!!


by Csender

4 comentarii:

  1. Georgiana Grofu apreciaza asta!:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina Alinutza apreciaza asta (asta ca sa fim in pas cu moda(facebook-ul) )...in sfarsit ai reusit! Felicitarile mele tipule! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai,voi chiar aveti asa un talent innascut cand vine vorba de scris si v-as vedea asa ca o echipa scriind pentru National Enquirer,si alte colaborari evident...si pe la noi asa pentru Academia Catavencu sa zicem:).
    Sunt foarte placut surprinsa!
    Georgiana Grofu

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca sa ramanem pe subiect , si Csender Cosmin apreciaza ce ne spui , multumesc in nume personal , sper ca si copilotu' face acelasi lucru , si ne straduim in continuare . Plecaciuni .

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?