Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

duminică, 19 septembrie 2010

Romanisme 2 sau 3

Update  Il pomeneam pe un anume Nicorescu Dan si a sa pagina de feisbuc . Inca trei amanunte as vrea sa mai adaug despre persoana-i libidinoasa : 1. 
Favorite Quotationstrenul vine in gara dar pleaca!     Cum asa ceva !???  "trenul vine in gara dar pleaca"  E pe principiul " unde nu e zapada nu e nici chitele " , nu ? De o eminenta stranie , tipul , n-am ce zice. 


2.








   


2.Prietene , te hotarasti si u in ce an esti nascut !? Nu ca te-am crede ca esti pe aproape , dar tine-o cu minciuna pana la capat , nu o da dupa cires de pe o zi pe alta ;) . 


3. E bine ca esti interesat si pe capitolul "barbati" mai nou. Nu ne spune ca n-a mers vrajeala in tabara cealalta , domnu' Dan . (nicio aluzie la al meu coleg!) 






Ca sa ne facem o idee despre tara in care traim , luati de aici ultimele stiri care -mi vin in minte , si comentariile de rigoare alaturi  : 






-Maternitate Giulesti.Au murit bebelusi nevinovati.Oficial , vina ii apartine unei singure asistente. Sistem si alarma de depistare a fumului in interior: inexistenta . Bebelusii nu au fost ingropati in biserica pt ca nu au fost botezati. Ca o analogie : un pedofil care mai si omoara copii dupa ce-i violeaza poate fi inmormantat dupa ce a fost spovedit in prealabil , dar un bebelus nu , pt ca acesta nu a fost botezat . Nu e minunat? 


-Bld Unirii , zilele Bucurestiului . O tanara cu rat de porc pe fata se arunca cu un pian in Dambovita . Participa la un concurs organizat de Redbull. In urma aterizarii , femeia cu creier de militian de la sectia 22 Moghioros , va stiti voi , isi fractureaza coloana vertebrala . 


-In Parlament , Presedinta Camerei Deputatilor , Roberta Anastase numara 80 de senatori in sala si constata ca sunt 200 de voturi pentru . Ce poate fi mai genial de atat ?


-un tip miliardar , se pare , si libidinos , se constata , pe nume Dan Nicorescu isi expune pe pagina de Facebook masinile si casa din dotare . Curios , am intrat . http://www.facebook.com/profile.php?id=826371177&ref=ts#!/profile.php?id=100000632003611&ref=search  Concluzie : Nici miliardari adevarati nu suntem in stare sa avem .


-acum 3 zile , a cazut tavanul de la etajul 1 dintr un supermarket din Capitala . Vina apartine...aahh , vina nu apartine , vina SE apartine ca intr-un stand up celebru a lui Teo(deko) .

Si , cum sa nu te bucuri cand traiesti intr o astfel de tara ? :)


P.S. Green street hooligan part 1 , ca o recomandare pentru cei si cele care nu se uita la filme doar pentru ca joaca Clooney sau Pitt si pt ca e miercuri si e reducere la VITAn .

P.S.2 Sarkozy e beton !!!!


by Csender

4 comentarii:

  1. ar trebui sa va faceti "like" d`ala ca pe fb :).as fi dat la articolul asta..si unele anterioare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Era normal sa fie vinovata doar o asistenta,asa cum probabil si la SOV vinovat o sa fie declarat soferul si asa mai departe...cine vreti sa caute vinovatii?time is money,institutiile specializate au altceva de facut...
    Oricum,tipa cu pianu' e mondiala,mai bine sarea dracu'cu doua viori,si nu se lovea la nimic,probabil isi leza doar putin orgoliul,in rest...mi se pare ireal sa vrei sa zbori pe cel mai greu instrument muzical...dar,constat ce orice,dar absolut orice este posibil!
    Va doresc noapte buna si La multi ani pt Csender,ca deja e ziua lui!
    tot Georgiana Grofu:D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Absinte: poti sa sharezi posturile care-ti plac pe Facebook sau daca afli cum se poate instala optiunea "like" de pe Facebook da un semn :D

    RăspundețiȘtergere
  4. pai nu neaparat ca pe fb.am dat un exemplu ca sa ne intelegem la ce ma refer...puteti sa puneti cum are si bendeac la posturile lui, stelute de rating.am vazut pe mai multe blog-uri asa ceva.chiar cred ca ar fi benefic sa aveti si voi :)

    RăspundețiȘtergere

Ce zici?