Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

marți, 21 august 2012

Măi Dragă Adrian Nastase,

   Am citit cu lacrimi in ochi erata scrisa ieri ,si oricat as fi vrut sa reactionez imediat dupa, n-am putut a-mi stapani plansul iar inspiratia tocmai se inecase in suspine.Asadar,spui ca e greu si urat si totul pute,la propriu,iar merele nu sunt asa dulci ca afara,ori pepenii asa sublimi,si mai presus, lipsesc cu desavarsire...Te felicit ca tocmai ai aflat ca varza ,odata fiarta, este si comestibila si ca in timpul zilelor de vara,a se citi caniculare, disconfortul termic creste.Bravo.De asemenea, descoperirea sobolanilor,acesti 'matusa Tamara' ai hamsterilor, ti-o poti trece cu usurinta in CV.Langa privatizarea Petrom.In schimb,paturile suprapuse,descoperire a secolului 19 ori 20,ori pe cine pula mea intereseaza!?,sunt acele paturi puse UNUL PESTE CELALALT cu o distanta mai mica sau mai mare intre ele..Aproape ca-ti suna cunoscut.Si aproape ca mai pun pariu ca tu stai jos.Eventual cu  fata la saltea...Reiau al tau text emotionant si constat ca ora 5.30 a.m ;) iti sta cel putin in gusa.Da,pe astia care nu si-au  batut joc de o natiune si n-au supt ca Alina Plugaru de la bugetul statului,care au facut scoala(aici,nu afara!)si care mananca cartofii cu lingura,le suna desteptatorul chiar cand ala micu' vine din club.Iti vine a crede!?! Spui ca apa calda atinge proeminenta-ti gusa doar de doua ori pe saptamana ?? Pai..bine ai venit in Romania,prietene.A noastra,nu a ta.
   
      Asadar,pe fondul coloanei sonore din Teleenciclopedie,pe Terra soarecii ating 20 cm,cartoful se mananca,canicula produce caldura ,se primesc vizite de 4-5 ori pe luna 'la racoare',conexiune la net-pula,iar puscariasii nu prea vorbesc tocmai ca la tine-n biblioteca.Acum,tine-te bine de gratii pentru ca ce am sa-ti dezvalui iti va produce un soc teribil:

Cerul e albastru.Iarba e verde.Uneori proasta.Ma rog.Zapada alba.Zebrele in dungi.Cainii latra.Uneori canta-trecem peste,oricum nu intelegi.Universu-i infinit.Capitala tarii-Bucuresti,nu Cornu.O paine costa 2 lei.Pasarile zboara.Iliescu e batran.Victor plagiaza.Traian e betiv si Crin doarme-n post.Intre noi fie vorba,arate-le si lor faza cu mirosul de sulf si depunerile pe teava-poate n-o cred.In rest,prietene,toate cele bune si alunecoase.Fir intins.
                           

                                                                           Cu prietenie,unul care-si 'introduce                                    
                                                                 instrumentul in mortii interlocutorului'
                                                                                       

P.s. Scuza-mi asezarea defectuoasa in pagina,in mod normal scriu cu pana pe frunze de papirus.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici?