Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

luni, 4 iunie 2012

Ce urasc zilele astea

-politicienii cocotati pe stalpuri , intre stalpuri si pe scene.Daca esti om politic intr-o societate mizerabila si mai ai si succes , atunci poti sa ti-o iei la muie , n -am sa te votez. Inseamna ca esti produsul perfect si adaptabil al acestui sistem .Daca ai mai si migrat dintr-un partid in altu' , esti sub o curva din Matasari. Nu imi mai ranji pervers din afise cocotate pe blocuri ,pentru ca mai apoi sa -mi bagi mana adanc in buzunar. Nu te deosebesti cu nimic de boschetarul parcangiu .Ala macar imi zice 'boss'. Judecandu-te dupa proportiile luate ,sper sa mori de Craciun.


-lingaii din jurul politicienilor cocotati pe stalpuri. Incapabil sa ranjeasca si el asemenea stapanului,lingaul de politician e acela care isi perie seful pana la albire. Si-ar da si nevasta la un scurt pentru a fi consilier sau macar sef de institutie. A dus o viata anosta aservita unuia sau altuia. Are in jurul lui alti 3-4 tineri mininlingai , pentru a dovedi ca el nu este un lingau oarecare , ci unul cu grad. E acel om care atunci cand intra superiorul , inmoaie instinctiv genunchii ,si sper sa fie calcat de masina de partid.

-pizdele care cred ca daca nu sunt bronzate inainte de1 iunie,viata lor se va sfarsi , baietii vor arunca pietre in ele , si le va creste un coi intre tzatze. E ca si cum Usain Bolt ar fi distrus sa afle ca toti concurentii sunt pe aceeasi linie cu el . Daca esti o pizda buna cu caracter de fier , nu dai 2 lei vechi pe speciile cu buze umflate care au rupt solarul inca de la revelion pt ca de 1 mai la mare sa exclame baietasii ' uite o ,ma,p'asta , futu-ti gatu' ma-tii!' Ce mai conteaza ca s-a prajit ca puiul pe rotisor si ca buzele ei  arata mai ceva ca ale lui Bute dupa un meci cu Froch!?

-motociclistii care fac mitinguri ca nu-i vedem in trafic , noi , monstrii fara suflet cu volan si 4 roti , care apoi o ard cu 200 + pe Magheru.

-magazinele care au berea calda la 33 de grade afara. Inca n am auzit omul care sa zica " bah ,ce as bea o bere, da' nu rece , ceva gen compot de bere , sa i simt hameiul cum imi incalzeste gatul , si lichidul cum se scurge catre coaiele mele imbibate in sudoare!'  . Fie ca OPC ul sa nu i ocoleasca.

-vanzatoarele din magazinele de mai sus. Se uita la tine ca Pulhac la minge , vizibil deranjate ca indraznesti sa ceri bere rece cand afara baltile dau in clocot. Se poarta ca si cum toata viata lor au baut apa fiarta si vii tu,client pretentios,sa ceri ca frigiderul sa fie in priza. Le perturbi existenta mizera si asta te va costa.Frigiderul va fi intotdeauna oprit in intervalul mai-septembrie si d'asta merita condamnate la moarte prin inecare in sloboz fierbinte.

-oamenii care marsaluiesc pentru crutarea cainilor maidanezi , pe motiv ca 'au si ei un suflet' . Sa moara fix ma-ta? Da' porcu' ce are ? Balegar in loc ? Dar locataru' cocinii e jegos , grohaie si nu ne linge pe boase cand ne e greu? In schimb are carnea gustoasa , il sacrificam la sarbatori si din cand in cand , ca o umilinta suprema , ii mai indesam si un mar in gura . Salvati cainii maidanezi , dar si porcii , deopotriva.

-un tigan borat care vara nu doarme si toti romanii il ingana. Ii urasc si pe ei.

-masinile care au lipite pe luneta " Eu il votez/sustin pe candidatul Jenel Sloboz".

-MM Stoica . Pe el il urasc in fiecare zi din an . Arata ca un martian strans de coaie , cu corpul disproportionat  .Are ifose de manger si in putinele momente cand  isi scoate  capul din dosul patronului,vorbeste mult si fara noima ,laudandu-se in 97 % din timp.E si pacat sa nu-l urasti.Sper sa moara in  repetate lovituri de topor.





2 comentarii:

Ce zici?