Despre tot

Fotografia mea
...scurt si la obiect. Noi povestim tot si orice. Suntem 2 amici raspanditi prin Europa, el undeva-n Balcani(Csender) iar eu undeva in Nord (DaN).Voi? Comentati, injurati, apreciati. ENJOY! Csender & DaN.

luni, 31 octombrie 2011

Vinovatii fara vina

   Tin sa precizez ca nu iau apararea lui Stefan Enache si dezaprob intr o oarecare masura fapta sa.Fapta si nu gestul. Pentru ca gestul in sine depaseste cu mult fapta. Pumnul in figura pe care l-a primit Galamaz ,victima colaterala,sa i spunem,poate fi socotit ca un pumn imens in figura celor care conduc acest fotbal, ajuns in stare de degradare,de mizerie, de impotenta, figuri care behaie si se hlizesc pe la tv ori de cate ori au ocazia(si au!!) si atunci cand se simt cu cutitul la os si cu DNA la poarta , anunta lejer ca "schimba regulamentele si gata,ce mare branza".

    Acum,fara a poza in avocatul petrolistului Enache, va intreb : cum ar fi daca si acesta s-ar prezenta in fata camerelor si ar spune nonsalant " Am dat in Galamaz? Am gresit ? N-am stiut , schimbam legea si nu mai e infractiune!" .

     Pumnul pus in figura stelistului reprezinta si descatusarea unei mase de oameni , pe care mass media si cei indoctrinati de aceasta o desconsidera plasand-o mereu la limita legii ,intre pedofili si criminali , masa de oameni numita SUPORTERI,unii dintre ei mai patimasi.

Uneori , mai e nevoie si de un Stefan Enache pentru a simti Sandu si Dragomir ca aici  , in peluze , noi inca existam , si mai grav pentru ei , ne manifestam si luptam pentru drepturile noastre si pentru ceea ce suntem. Uneori mai e nevoie si de un pumn pus in gura celor care au murdarit fotbalul nostru iubit . Uneori mai e nevoie si de un pumn pus in gura organelor abuzive ale caror creiere de elevi repetenti ai clasei a treia provoaca tot felul de scene absurde si incita la violenta prin simpla lor adresare tampa si aroganta. Oare cati dintre cei care condamna acum au criticat atunci sutele de pulane primite pe spinare de ultrasi?. Uneori e nevoie si de un pumn, fie el cu sau fara box.


                           FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING ! 
 

Un comentariu:

Ce zici?